Proiect

Apartamente noi la cheie de vanzare in NewTown Residence

Complexul NewTown Residence a fost proiectat cu scopul de a redefini standardele locative din Romania, oferind spre vanzare avantaje reale celor ce isi doresc sa inceapa o viata noua intr un cadru deosebit si intr-un apartament cu un grad ridicat de confort.

Impartit in 2 faze de constructie si finalizat integral in Aprilie 2012, NewTown Residence se face remarcat atat prin dimensiuni, fiind un adevarat cartier rezidential alcatuit din 10 blocuri de 5 sau 12 etaje, cat si prin calitatea executiei, intrucat este construit integral cu materiale moderne in conformitate cu standardele UE.
Cu un total de 651 de apartamente noi, spatioase si confortabile, complexul rezidential beneficiaza de un teren cu suprafata de peste 2 ha, spatii verzi amenajate, spatii de depozitare, parcari la exterior si la subsol pentru locatari, parcari pentru vizitatori.

Structura cladirilor este realizata din beton armat monolit si a fost proiectata pentru a rezista la cutremure de pana la gradul 8 pe scara Richter. In plus, complexul dispune de un adapost de protectie civila si 12 lifturi, cate 2 lifturi pe fiecare turn, unul dintre acestea fiind adaptat transportului de mobila.

De sublinat ca fiecare apartament dispune de centrala termica proprie si contor individual pentru toate utilitatile furnizate si ca tot in complexul rezidential NewTown beneficiezi de cele mai spatioase terase din Bucuresti, dispuse pe toata lungimea apartamentului.
Complexul este securizat 24 de ore din 24 prin personal de paza si camere video, cartele de acces in parcare precum si in holurile de intrare.

Printre numeroasele facilitati de care se bucura locatarii complexului, mentionam supermarketul si gradinita cu afterschool, situate la parterul blocurilor.

Daca primii proprietari s-au mutat in complex in primavara anului 2009, in acest moment la NewTown Residence locuiesc deja peste 600 de familii, iar numarul lor este in continua crestere. Astfel, o data cu achizitionarea unui apartament, castigi o viata noua si te vei integra intr–o comunitate de oameni activi, moderni, preocupati de frumos, de o viata linistita si in siguranta.

Vino sa ne vizitezi si sa descoperi toate motivele pentru care viata ta porneste pe un alt/nou drum, plin de satisfactii.

Pentru a avea la dispozitie cat mai multe optiuni, lista de apartamente disponibile in NewTown
Residence este foarte variata. Astfel vei putea gasi cu usurinta cea mai buna varianta pentru tine si
familia ta.

Faza 1

316 de apartamente:

 • 15 garsoniere (suprafata construita 58 mp)
 • 143 apartamente cu 2 camere (suprafata construita intre 70 mp si 118 mp)
 • 101 apartamente cu 3 camere (suprafata construita intre 111 mp si 193 mp)
 • 30 apartamente cu 4 camere sau 5 (suprafata construita intre 144mp si 200 mp)
 • 27 apartamente duplex: 6 tipuri de 3 camere, si 3 tipuri cu 5 camere, cu suprafata construita intre
  111mp si 280mp

Faza 2

335 de apartamente:

 • 17 garsoniere ( suprafata construita 58.05mp)
 • 152 apartamente de 2 camere (suprafata construita intre 70.95mp si 118.35mp)
 • 107 apartamente de 3 camere (suprafata construita intre 111mp si 193mp)
 • 21 apartamente de 5 camere (suprafata construita 199.85mp)
 • 27 de apartamente duplex: 6 tipuri de 3 camere, si 3 tipuri cu 5 camere, cu suprafata construita
  intre 107,7 mp si 217,5 mp
[top]