Parteneri

[top]

FINANTARE

UCB_CMYK_3D_RO_L - Simplu

UniCredit Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeana de top cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est, numarand peste 3.900 sucursale. In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 184 sucursale.

Banca isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Grupul UniCredit este prezent pe piata din Romania si prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities Romania, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Partner.

AGENT EXCLUSIV DE VANZARI

Prin intermediul echipei sale cu o experienţă relevantă in domeniul imobiliar, compania PRIVATE PROPERTIES oferă servicii complete de consultanţă la tranzaţiconarea proprietăţiolr rezdienţiale, a terenurilor, a spaţiilor de birouri, comerciale si industriale precum și in vederea realizării investiţiilor imobiliare, asigurând o selecţie atentă a locaţiilor care sa corespundă perfect necesităţilor clienţilor.

CONSTRUCTOR

Compania BOG’ART, cu sediul in Bucuresti, este o firma privata infiintata in anul 1991. Evolutia dinamica a firmei in aceasta perioada a avut ca activitate principala lucrarile de constructii civile si industriale, cu predare la cheie, executate la un inalt nivel calitativ, castigandu-si astfel un renume bine meritat intre cele mai importante firme de profil din Romania.

Cu un management modern si cu un personal tehnic de inalta calificare, prin utilizarea celor mai noi tehnologii si o organizare eficienta, grupul de firme BOG’ART si-a diversificat activitatile legate de profilul constructiilor, acoperind toata aria de servicii si produse necesare precum : furnizarea betonului , prefabricate din beton, confectii metalice, pereti cortina, tamplarie exterioara si interioara din aluminiu si PVC, prelucrarea lemnului, servicii de administrare a imobilelor construite.

Prin sucursalele si firmele din grup infiintate in Bucuresti, Timisoara, Constanta si Pitesti, Bog’Art poate asigura realizarea de constructii in Romania precum si in afara tarii prin firma Bog’Art Leipzig din Germania. Lucrarile executate de firma BOG’ART exprima personalitateainvestitorului, devenind un simbol inconfundabil in peisajul arhitectural al orasului.

[top