Ce spun clientii

Ce imi place la NewTown?
Cam greu de descris doar in cateva cuvinte. Pentru mine este foarte simplu. Confortul dat de suprafata apartamentului, impartirea spatiului precum si geamurile mari care confera luminozitate in plus casei.
Apoi, terasa unde imi place sa-mi beau cafeaua de dimineata, iar in serile calde de vara sa ma racoresc cu o bere rece si sa-i vad pe copii cum se balacesc in piscina gonflabila.
Mai sunt si finisajele de calitate si dotarile apartamentului, parcarea subterana (care ma salveaza toamna de ploaie, iarna de frig si curatat masina de zapada, vara de caldura sau de dat 10 ture pe langa bloc pana gasesc un loc de parcare), lifturile mari, spatiile verzi ingrijite din complex care sunt admirate de toti cei care vin in vizita la mine si faptul ca majoritatea vecinilor sunt tineri, sentimentul de siguranta pe care copii mei si ai vecinilor il au cand stau si se joaca impreuna in curtea complexului.
Ultima, dar nu cea din urma e amplasarea complexului (desi foarte aproape de centru, departe de poluarea si agitatia de acolo), faptul ca am la “usa” absolut toate mijloacele de transport, parc, terenuri de sport, gradinite, scoli, spital, banci, supermarket, hipermarket.
Sunt si putin nemultumit….imi pare rau ca nu am cumparat un apartament de 3 camere! Se simte nevoia acum, cu doi copii 🙂 “

George I – proprietar apartament 2 camere in complexul NewTown Residence

Intr-o zi, intorcandu-ne de la gradi, baietelul de 6 ani m-a intrebat ce inseamna pe romaneste New Town. Orasul nou, i-am raspuns si a fost foarte multumit. Pentru ca da, are logica. Acolo unde am stat inainte era … vechi.

Aici e mult mai frumos, avem mai mult loc, mai multi prieteni si nu ne ploua cand mergem la masina 🙂
Copii sunt grozavi la a reda esentialul. Are dreptate, totul este mai spatios, de la intrarea in complex, intrarea in bloc, culoarele, camera de gunoi si nu in ultimul rand, apartamentul si terasa noastra.

Ne-am facut multi prieteni pentru ca majoritatea locatarilor provin din aceeasi patura sociala si au varste apropiate. Si copiii nostri au prieteni, pentru ca sunt multi copii in complex, de toate varstele.

Locurile de parcare subterane si boxa sunt doua elemente pe care ni le-am dorit foarte mult si care ne usureaza viata prin aportul lor sporit de confort. Vara ne face placere sa stam in spatiul verde al complexului si sa socializam, sau sa facem ture de complex cu bicicleta/rolele/trotineta si caruciorul lui bebe intr-un perimetru linistit, placut si securizat de agentii de la BGS, care cat de curand isi vor putea lua si atestatul de bona fara probleme. 🙂

In concluzie, ne place foarte tare noua noastra casa in Orasul nou 🙂 “

Daniel C – proprietar apartament 3 camere in complexul NewTown Residence

[top]