Apartamente noi de vanzare Bucuresti

Va oferim apartamente de vanzare, o  gama larga de apartamente cu 2, 3, 4 sau 5 camere in Bucuresti, zona Dristor,  in cadrul complexului rezidential NewTown. Noi, spatioase, complet finisate, dotate cu toate accesoriile, apartamentele oferite de noi sunt astfel concepute incat sa satisfaca cele mai exigente gusturi in materie de locuinte!

Oferta noastra de apartamente de vanzare cuprinde:

Apartamente 2 camere, suprafata intre 70.95 mp si 118.35 mp
Apartamente 3 camere, suprafata intre 111 mp si 193 mp
Apartamente 5 camere, suprafata de 199.85 mp
Apartamente duplex de tip A, 5 camere, suprafata de 279.95 mp
Apartamente duplex de tip B, 3 camere, suprafata intre 107.70 mp si 117.25 mp
Apartamente duplex de tip C, 3 camere, suprafata intre114.60 mp si 122.60 mp
Apartamente duplex de tip D, 5 camere, suprafata intre213.90 mp si 217.50 mp

Toate apartamentele cu 4 camere din complexul nostru au fost achizitionate, in schimb va invitam la vizionarea unui apartament cu 5 camere, puteti beneficia astfel de mai mult spatiu!

Fiecare apartament este complet mobilat si utilat cu toate facilitatile necesare unui trai lipsit de griji: usi metalice, aer conditionat, anumite camere sunt izolate fonic, pe scurt, nu am omis nimic din ceea ce v-ar determina sa va treziti dimineata cu un zambet larg pe fata. Cu toate ca sunteti in Bucuresti, un oras mare si aglomerat ca toate capitalele europene, acest lucru nu va impiedica sa va beti cafeaua in liniste dimineata pe terasa. Toate apartamentele, inclusiv garsonierele, sunt dotate cu terasa.

Suntem mandri ca va putem oferi cele mai bune apartamente de vanzare din Bucuresti aflate intr-un complex rezidential. Va invitam sa consultati oferta noastra de apartamente si garsoniere, apoi va asteptam cu drag!